Διαδικασία Αγοράς

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

1) Να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο www.Greekways.gr και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέλους ο οποίος σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής και να δημιουργήσετε την παραγγελία σας μέσω της λίστας επιθυμιών.

2) Να καλέσετε στην εταιρία μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 (εκτός αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος.

 

 

Σημ.: Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε ήδη καταχωρημένη παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσoυμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η εκτέλεση της παραγγελία σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, εντός 2 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.